dolcesaltato

Kuchnia, przepisy, podróże, restauracje, wypieki, słodkie, słone, kwaśne,

Popularne posty

  • Kora dębu / kora orzechowa
  • Polska panna cotta ;-) czyli kasza manna z truskawkami.
  • Sernik na zimno z kaszy jaglanej z truskawkami.

wtorek, 23 czerwca 2015

Wspomnienia... ZAKYNTHOS

Krystalicznie czysta, błękitna woda, klify skalne, urokliwe zatoczki i widoki zapierające dech w piersiach... To właśnie wyspa Zakynthos.












Autor: Unknown o 23:05
Wyślij pocztą e-mailWrzuć na blogaUdostępnij w XUdostępnij w usłudze FacebookUdostępnij w serwisie Pinterest
Etykiety: Podróże

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Nowszy post Starszy post Strona główna
Subskrybuj: Komentarze do posta (Atom)

Szukaj na tym blogu

O mnie

Unknown
Wyświetl mój pełny profil

Archiwum bloga

  • ▼  2015 (64)
    • ►  lipca (3)
    • ▼  czerwca (8)
      • Cukinia faszerowana na dwa sposoby.
      • Makaron z tuńczykiem.
      • Jagodzianki z kruszonką.
      • Wspomnienia... ZAKYNTHOS
      • Chlebek turecki z rodzynkami.
      • Pleśniak, strzępiec lub skubaniec. Kruche ciasto z...
      • Wegetariańskie kotleciki ryżowe i surówka z młodej...
      • Sernik na zimno z kaszy jaglanej z truskawkami.
    • ►  maja (11)
    • ►  kwietnia (11)
    • ►  marca (9)
    • ►  lutego (15)
    • ►  stycznia (7)

Strony

  • Kocham Gotowanie

Strony

  • Strona główna
Motyw Okno obrazu. Autor obrazów motywu: RedHelga. Obsługiwane przez usługę Blogger.